Huidige vaste projecten

1. Op dit moment werk ik als projectondersteuner op de afdeling Vastgoed van woningbouwvereniging Woonopmaat in Heemskerk. Ik help hier op het gebied van correspondentie, klantwaardering en gastvrijheid, stroomlijnen van processen en eventmanagement voor kleinschalige vieringen. 

2. Daarnaast werk ik als projectondersteuner voor het project Sterk Techniek Onderwijs (STO) via het bedrijf Compassionate Leadership. Hier zet ik mij onder andere in voor het agendabeheer, het organiseren van de documentenstructuur op de Drive en het bijhouden van de projectplanborden.


Portfolio

Projectondersteuning 

Voorbeelden van kortdurende projectondersteuning:

Voorbeelden van langdurende projectondersteuning:

 • Administratieve ondersteuning voor de afdeling Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid van de gemeente Heemskerk (augustus 2021 - 1 mei 2023)
 • Projectmanagement, klantcontact, administratie en eventmanagement voor de Pius-Stichting (1 september 2021 - 1 juni 2022)
 • Voorbereiding en uitvoering klimaatmars 2019 (6 maanden)

Eventmanagement

Pius-Prijs 2022

Voor het 150-jarig bestaan van de Pius-Stichting deed ik het project- en eventmanagement van de Pius-Prijs, een prijsvraag voor het beste idee om senioren bij de maatschappij te betrekken of betrokken te houden. In aanloop naar de prijsvraag onderhield ik contact met de deelnemers, de finalisten, het bestuur en de jury.

www.piusstichting.nl

Klimaatmars 2021

Bij deze klimaatmars was ik ingehuurd voor de on-site coördinatie. Ik was coördinator van het eindpunt: het Westerpark in Amsterdam, maar had geen rol in het voorbereidende proces. Op deze dag kwamen er 45.000 mensen naar de demonstratie. 

klimaatmars.nl

Klimaatmars 2019

Ik heb mogen meehelpen bij een aantal grote klimaatdemonstraties vanuit de Klimaatcrisis Coalitie (o.a. Greenpeace Nederland, Milieudefensie, Oxfam Novib, FNV Extinction Rebellion, Code Rood, Fossielvrij NL, DeGoedeZaak e.a.). De grootste demonstraties waren in 2019 (35.000 mensen in Den Haag en 40.000 mensen in Amsterdam).

klimaatmars.nl

ClimateLaunchpad, 2018 en 2019

  In 2018 en 2019 heb ik meegeholpen bij de organisatie van ClimateLaunchpad, de grootste Green Business Ideas Competition ter wereld. Het betrof de organisatie van een competitie in 52+ landen, met een Grand Final in een hostland (2018 in Edinburgh en 2019 in Amsterdam).

  climatelaunchpad.org

  Digital Design Ethics Conferentie, 2018

  In november 2018 vond de Digital Design Ethics Conference plaats vanuit de studie CMD van de Hogeschool van Amsterdam. De conferentie vond plaats in EYE Filmmuseum in Amsterdam en trok meer dan 250 enthousiaste bezoekers. Ik heb, samen met Naomi Zeilemaker, de productie verzorgd voor deze mooie conferentie.

  did.amsterdam